Stäng menyn LR Online LR Intranät

Karriär

Kom hem till LR Akridi i Halmstad eller Ängelholm!

Vi har konstant tillströmning av nya kunder och växer snabbt just nu. Här finns en plats för dig!

LR Akridi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, rådgivning och lön. Vi är en byrå som vill ligga i framkant inom våra affärsområden och jobbar kontinuerligt med att utveckla våra medarbetare och vårt tjänsteutbud. Rådgivningsområdet ökar och här fokuserar vi bla på bolagsfrågor, skatter, ekonomichefstjänster, stöd till styrelser, digitalisering mm.

Våra kunder är främst små och medelstora ägarledda företag. Vi jobbar nära dem vilket innebär att du behöver vara engagerad, tillgänglig och serviceminded. Du får stort eget ansvar men också en viktig roll som teamspelare.

När vi säger ”kom hem till LR” så menar vi det. Arbetsplatsen ska vara en plats att känna sig hemma på, och vi sätter stor vikt vid att du ska må bra och har möjlighet att hitta en bra balans mellan jobb och fritid.

LR Akridi ägs och drivs av oss som jobbar här. Vi har kontor i Halmstad och i Ängelholm, och i dag består vi av ett team på 25 personer varav många är delägare. Att bli delägare kan vara en målsättning om det är intressant.

Vi är en del av nätverket LR Revision & Redovisning vilket ger oss en möjlighet att jobba lokalt och nära kunderna – och samtidigt få kraft av alla de fördelar som en stor organisation ger.

Vi söker nu:

  • Kvalificerad revisor med eget driv och samtidigt en önskan om att jobba tillsammans i en givande, berikande gemenskap.
  • Erfaren revisorsassistent som med fördel har tidigare erfarenhet av ansvar för egna kunder, och som gärna vill avancera.

Här kan du läsa mer om oss och vårt erbjudande inom revision, redovisning och rådgivning www.lrakridi.se

Maila CV och personligt brev till info@akridi.se. Rekryteringen kommer att ske löpande så ansök redan i dag!

Vårt kontor är lokaliserat  på Slottsmöllans Företagscentrum i Halmstad och på Erikslund i Ängelholm.

Aktuellt

Budgetproposition för 2022

Läs mer

Checklista inför bokslut

Klicka här för att öppna

Bilförmån

Läs mer

Uppdaterat 210715: Aktuellt kring Covid-19 för svenska företag

Läs mer

Förlängning av Coronastöd- uppdatering från 201109

Läs mer

Förslag till omställningsstöd för företag som tappat mer än 30 % i omsättning…

Läs mer

Läs om våra digitala tjänster

Digitala tjänster