– Framtidsvision med respekt för vår historia

Vi är glada att få presentera Jonas Eklöf, vår nya verksamhetsledare – en ödmjuk och erfaren löpare som inte bara erövrar löparbanorna utan också bygger långvariga relationer med kunder och medarbetare. Jonas är inte bara en löpare utan också en ledare och visionär som strävar efter att utveckla både individer och organisationer.


Jonas har en imponerande bakgrund inom olika branscher och roller, som både specialist och chef. Med en gedigen erfarenhet och förståelse för affärsvärlden har han arbetat med både små och globala företag, alltid med fokus på att skapa utveckling, nöjda medarbetare och kunder. Han ser relationsbyggande som nyckeln till långsiktig lönsamhet och affärsframgång.


Med en gedigen utbildningsbakgrund och kompetens inom områden som ekonomi, produktutveckling, teamutveckling och organisationsutveckling anlitas Jonas ofta som föreläsare och rådgivare. Hans förmåga att entusiasmera och utforska nya möjligheter för att driva verksamheten framåt är en stor tillgång. Hans förståelse för affärsprocesser och skicklighet att skapa tillit och bygga nätverk har gjort honom till en respekterad ledare och rådgivare.


Utöver sitt arbete är Jonas en passionerad löpare och idrottsman. Han har deltagit i flera maraton och ultralopp runt om i världen. Tillsammans med sin fru Stina, deras två barn och hunden Fika, njuter han av en aktiv livsstil och värdesätter balansen mellan arbete och fritid.


Vägen Framåt:

”Som verksamhetsansvarig på LR Akridi är jag redo att ta oss mot en framgångsrik framtid. Med en ökad fokusering på rådgivning och bolagsfrågor, samt kontinuerlig utveckling av medarbetare och tjänsteutbud, är vi redo att möta morgondagens utmaningar.

Mitt mål är att leda bolaget mot en hållbar och lönsam tillväxt, samtidigt som vi upprätthåller vårt engagemang och en positiv företagskultur.

Genom att driva strategisk planering och affärsutveckling kommer jag att arbeta nära mitt team för att genomföra nya initiativ och säkerställa att vi fortsätter att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder. Jag kommer att arbeta med både strategiska och taktiska frågor för att säkerställa att vi är rustade för att möta de utmaningar och möjligheter som framtiden har att erbjuda.


Jag ser fram emot att vara en del av LR Akridis fortsatta tillväxtresa och att tillsammans med mina kollegor skapa en arbetsplats där alla trivs och mår bra”


Vill du vara med och forma vår framtid?

Kontakta oss idag för att ta reda på hur du kan bli en del av vårt framgångsrika team på LR Akridi.

Har du läst ända hit så bjuder vi på lite mer info om Jonas:

Jonas Eklöf sprang 32 mil och satte nytt banrekord i Halland Ultra Beach – Trailrunning Sweden Trailrunning Sweden

”Sveriges snällaste löparklubb” finns i Halmstad – prisas för inkludering | SVT Nyheter

Friidrottsgalan 2024 – Friidrottsförbundet